Er is flink op de pedalen getrapt afgelopen week maar het is nu tijd voor de loopschoenen. Op en neer bij de GWP en dan zit het er alweer op.

Informatie over het looponderdeel: http://www.rdg-lockdown.nl/joomla/index.php/route-lopen

Harm verdedigt een kleine voorsprong op Bart, Jorrit zit daar dicht achter op plek 3 en ook Thieu en Coen houden de leiding in zicht. Bij de dames verdedigt Ankie een voorsprong van bijna twee minuten op Ilonka.

Dag 1: Geen activiteit op het loopparcours.

Dag 2: Norbert zette de eerste tijd neer in de vroege ochtend. 's Middags volgden Marlies en Harm en 's avonds was het bal geopend met Jacob, Thijs, Pim en... Coen! De leider na het zwemonderdeel en de nummer 5 na het fietsen zetten een strakke tijd neer. Met 3m54 per kilometer staat hij aan de leiding bij het looponderdeel en Harm zal nog aan de bak moeten want die is ingehaald door de Antiloop van Rosmalen.

Dag 3: All guns blazing. In de ochtend liep Kenneth een zeer mooie tijd en even later liep Niels ook als een gazelle in het rond. Het waren Thieu en Vince die echt als dollen tekeer gingen. Thieu noteerde doodleuk een nieuw PR (sub 20 op de 5!) en kwam tot op 6 seconden van Coen de Antiloop. Vince vond vervolgens die 6 seconden ruim genoeg om zich daar tussen te nestelen, hij strandde op 3 seconden. In het algemeen klassement heeft Thieu nu de leiding met 19 seconden voorsprong op Coen. Harm ligt 3m17 achter. Van de eersten moeten Bart, Jorrit en Thijs nog een tijd neerzetten. Bij de dames verwachten we Ankie nodig die een marge van bijna twee minuten verdedigt ten opzichte van Ilonka. 

Dag 4: Game, Set, Match? Dat idee begon toch zeer te leven nadat de Bart Kipchoge z'n tanden in het parcours had gezet. Met een slordige 3m41/km was hij weer terug bij het strandje en daarmee pakte hij ruimschoots de leiding. Coen, Vince en Harm hebben nog een nieuwe poging op de planning staan maar de moed zakt in de schoenen na zo'n tijd. Pim zette 'en passant' ook een scherpere tijd neer met 21m48. Jeroen kwam na een sterk fietsonderdeel ook goed voor de dag op z'n carbon zolen. Claudia zette een QOM neer om even later onttroond te worden door Ankie. 

Dag 5: Thijs zette een prima tijd neer in de vroege ochtend met 22m46. Even later gingen Vince en Coen voor de kill. Coen kreeg halverwege honger en at wat vliegen op. Vince ging wel stevig door en pakte de tweede tijd algemeen, als enige nu binnen een minuut van Kipchoge. Harm begon vol enthousiasme maar dronk halverwege een fles whiskey of iets dergelijke leeg want hij kwam zwalkend over de streep. We blijven onder het parasolletje naast het parcours zitten want er zit nog veel moois in het vat vandaag op de laatste dag van de RDG Lockdown Triathlon..

Nog een paar uur! 

 

 

Additional information