In totaal wachten 21 prachtige kilometers door de Rosmalense polder. Je mag meerdere keren een poging wagen dus ‘sparen’ is compleet overbodig.

Belangrijk: we gaan niet met de hand klokken. Leidend is het Strava segment ‘RDG Lockdown Ride’ dat je hier kunt vinden: https://www.strava.com/segments/23787986

De start is op de Grintweg, net boven de kruising met de Rompertweg/Heeseindseweg. We gaan daar als raketten naar het Noorden toe. Net na de brug van ‘de Hoefgraaf’ – bekend van het water waar we in gezwommen hebben – gaan we rechtsaf naar de Deelenweg. Dit is de weg die we bij de ‘echte’ Triathlon Rosmalen in de andere richting reden. Aan het eind van de Deelenweg ga je rechtsaf de Kerkdijk op. Deze volg je tot de Heeseindseweg en zo kom je weer terecht bij de kruising waar we ook begonnen.

En je bent er nog niet: DIT RONDJE DOE JE TWEE KEER.

Totaal: 21 kilometer. 210 Hectometer. 2100 Decameter. 21000 meter. 210,000 decimeter. 2,100,000 Centimeter. En ook 21 miljoen millimeter. Vroeger bestond ook nog de myriameter maar die is in 1960 afgeschaft. Dan was dit rondje 2,1 myriameter geweest. Overigens gebruiken ze het in Noorwegen en Zweden nog steeds maar die Vikingen zijn altijd al een koppig volkje geweest.

Verplicht: Fiets.

Verboden: Stayeren.

Waar Dhr. Rutte uitgaat van 1,5 meter willen we hier toch minimaal een metertje of 12 aanhouden.

Als het goed is, sta je na je upload naar Strava ook direct in de ranglijsten. Maar schroom vooral niet om even op te scheppen op de groepsapp. Belangrijk: bovenstaande route is een Segment. We kunnen dus geen handmatige tijden gebruiken. Je tijd op het segment op Strava is bepalend. In dit geval is het gebruik van deze app dus ook verplicht om dit juist te kunnen registreren.

Additional information