De zwemtijden staan op de borden, hoog tijd om de polder in te rollen met onze razendsnelle bolides.

Full power! Dat was het motto voor de eerste dag van onze Corona Cup Fietsweek. Coen begon op z'n gloednieuwe Speedmax en dook een enorme bak seconden onder z'n PR. In mei werd hij vierde in het algemeen klassement, hij heeft duidelijk een beter resultaat voor ogen deze ronde. Kenneth was de volgende en ook hij zette een prima tijd neer met 34m10. Geen PR trouwens dus hij zal de druk voelen om nog een keer een poging te wagen. Eventjes later kwam Thieu op z'n CKT 568 het parcours op en zette ook een PR neer: hij zette de snelste tijd tot dusver neer met 31m29. Een tempootje van 40,1 kilometer per uur. Da's niet flauw. Tot slot kwam ook Harrie nog een poging wagen en hij zette ook een PR op de borden. Een seconde achter Kenneth, dus hopelijk is er niet gestayerd.

Een dag later werd Thijs in de polder aangetroffen. Een prima tijd bij ideale omstandigheden.

Vince was vervolgens dolenthousiast toen hij de tijd van Coen verbeterde. Ruud had de vaart er ook behoorlijk in en zetten een goede tijd neer. Vervolgens kwam Benchmark Pinkse en die knalde een nieuw PR op de borden en houdt daarmee de favorietenstatus in stand voor de algemene rankschikking na het renonderdeel. Niels zette ook een PR neer en was twee minuten sneller dan zichzelf.

Jeroen had haast. Een tweede tijd ooit op dit rondje en krap boven de 30 minuten en 41,5 gemiddeld, Dat is niet kinderachtig meer. Harrie spoorde z'n stalen ros aan en kwam tot 34m11, een serieuze tijd als voorbereiding op z'n Full Course Weekend. Alexandra had haast met 39m08. Helaas hebben we Pim W, Geert, Alistair en Marlies niet in de polder gezien.

De snelste tijd na een week fietsen was Harm die de KOM op het Polderrondje scherper stelde met 28m43. 

 

In de stand na 2 onderdelen zit Harm nog op pole position voor het renonderdeel maar met z'n brakke beentjes wordt het nog hard werken om de Gazelles (Bart, Coen, Vince) achter zich te houden. De strijd om het podium zal pittig worden. We gaan het zien!

 

 

 

 

 

 

Additional information