Je haar zit in de war! Met zo'n snelheden door de polder racen, leidt per definitie tot een bad hair day. Dus: tijd om op iets minder hoog tempo te rennen. Nog een slordige 5,3 kilometer afleggen en dan zit de Corona Cup er alweer op.

De route is niet extreem ingewikkeld. We gaan terug naar de Groote Wielen Plas maar dan aan de kant van het strandje. De route volgt in feite het paadje langs de hele plas. De start is vlak na de afdaling vanaf het strandje het paadje op. Je volgt dat pad langs de Plas en laat het befaamde betonblok waar je lang, lang geleden nog startte voor het zwemonderdeel, rechts liggen. Na ruim 2,5 kilometer zie je een bruggetje liggen met daarop twee paaltjes. Het tweede paaltje is hoofdsponsor van dit onderdeel. We lopen er dus omheen en gaan precies dezelfde route terug als waar we vandaan komen.

De finish... ligt eigenlijk precies waar je begon. En mocht je erg moe zijn, dan is de beroemdste prullenbak van Rosmalen een luttele 20 meter verderop. Bovendien is daar zand waar je in kunt ploffen met je vermoeide benen! 

Link naar het Strava segment: https://www.strava.com/segments/23745177

Het ritueel is hetzelfde als bij het fietsonderdeel: gooi 'm op Strava en klaar is (vul hier je naam in).

 

 

 

Additional information